Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 серпня 2018, 12:51

Nextbike перезапускає сервіс прокату велосипедів в Києві

Після не найуспішнішого запуску в 2016 році, компанія Nextbike вирішила перезапустити свій сервіс прокату велосипедів в Києві, пише ITC.

Після не найуспішнішого запуску в 2016 році, компанія Nextbike вирішила перезапустити свій сервіс прокату велосипедів в Києві, пише ITC.
Фото: nextbike.ua

Тестовий запуск сервісу відбудеться 14-15 серпня 2018 року, при цьому він буде працювати за «безстанційною та безтермінальною» схемою.

Для паркування велосипедів будуть використовуватися «віртуальні станції» без металевих паркувальних стовпчиків і терміналів, позначені на тротуарі тільки спеціальною розміткою.

Щоб орендувати велосипед необхідно відсканувати QR-код або ввести номер велосипеда, після чого замок відкриється автоматично. Щоб повернути велосипед, потрібно припаркувати його на такому майданчику і закрити спеціальний замок на задньому колесі.

Варто зазначити, що перші прокатні велосипеди Nextbike вже доставлені до Києва з Німеччини.

Перевірити статус прокату можна за допомогою офіційного мобільного додатку для Android, iOS и Microsoft. При цьому перед початком його використання необхідно пройти реєстрацію і внести дані кредитної картки для поповнення балансу.

На сайті компанії вже доступна карта з локаціями в Києві, на яких можна буде взяти або залишити прокатний велосипед. В даний момент мова йде про 27 точок прокату в різних районах столиці.

Користувачам сервісу запропонують три види тарифів:

  • У «Разовому» доведеться заплатити 30 грн за 30 хвилин використання, максимум — 300 грн за поїздку.
  • «Місячний» тариф коштує 199 грн за календарний місяць, при цьому перші 30 хвилин в день пропонуються безкоштовно, другі і треті 30 хвилин — по 5 грн кожні, потім тариф переходить на 30 грн за кожні наступні 30 хвилин (максимум — 300 грн за поїздку ).
  • «Сезонний» тариф вартістю 599 грн передбачає ті ж умови, що і в «Місячному», але в рамках сезону, який в цьому році закінчується 30 листопада.

Коментарі - 1

+
0
DataProvider
DataProvider
9 серпня 2018, 16:22
#
Их же воровать будут десятками, при таком подходе!
Его же можно просто взять и укатить на переднем колесе.
А с замком разобраться уже в гараже.
Наивные какие-то инвесторы.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися