Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 серпня 2018, 18:01

Шахраї намагалися отримати кошти Фонду гарантування

Департамент розслідування протиправних діянь Шевченківського управління поліції в Києві виявив групу осіб при спробі отримати в банку-агенті шахрайським шляхом грошові кошти, які підлягають гарантованому відшкодуванню за рахунок Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Департамент розслідування протиправних діянь виявив групу осіб при спробі отримати в банку-агенті шахрайським шляхом грошові кошти, які підлягають гарантованому відшкодуванню за рахунок Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Фото: zmist.pl.ua

Що сталося: Першого серпня «на гарячому» було викрито осіб, які, використовуючи підроблені документи, намагалися заволодіти коштами вкладника Банку Форум.

За попередньою інформацією, шахраї у своїй оборудці використовували підроблену довіреність, начебто, видану вкладником Банку Форум, який зареєстрований у АР Крим.

На даний час правоохоронними органами встановлюються всі учасники злочинної групи.

Що далі: Розпочато кримінальне провадження за фактом вчинення шахрайських дій шляхом використання підроблених документів, з метою заволодіння активами Фонду, тобто за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 190 КК України.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися