Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 серпня 2018, 15:52

OTP Bank Plc. придбав банк в Албанії та розширює присутність в Болгарії

Материнський банк OTP Group — OTP Bank Plc. підписав угоду про придбання контрольного пакету акцій (88,89%) Banka Société Générale Albania, албанської дочірньої структури Société Générale Group та розширює свою присутність в Болгарії. Про це повідомили в банку.

Материнський банк OTP Group — OTP Bank Plc.
Фото: rbc.ua

Як зазначається, завдяки цьому придбанню OTP Group не тільки виходить на новий ринок, розширюючи географію своєї присутності до десяти країн, а й істотно зміцнює свої ринкові позиції в регіоні.

Функціонуючи як універсальний банк, що активно розвиває як роздрібний, так і корпоративний напрямок, Banka Société Générale Albania є п'ятим за величиною банком на ринку Албанії з ринковою часткою близько 6%.

Фінансове закриття операції заплановане на четвертий квартал 2018 року за умови отримання всіх необхідних регулятивних погоджень.

Також материнський банк OTP Group — OTP Bank Plc. — оголосив про те, що DSK Bank, болгарське дочірнє підприємство OTP Bank, підписав угоду про придбання 99,74% акцій Societe Generale Expressbank AD, болгарської дочірньої структури Société Générale Group, а також інших локальних дочірніх структур, що належать Групі.

Завдяки цьому придбанню OTP Group зміцнює свої ринкові позиції в Болгарії, стаючи ще більш сильним оператором в регіоні.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися