Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 липня 2018, 18:20

Візьми участь у «Global Youth Climate Video Competition» — міжнародному кліматичному конкурсі для молоді

Вам від 18 до 30 років і ви хотіли б продемонструвати кліматичну відповідальність? Візьміть участь у міжнародному молодіжному відеоконкурсі від UKRSIBBANK, організованому Рамковою конвенцією ООН про зміну клімату та телебаченням для навколишнього середовища (tve) за підтримки Фонду BNP Paribas. Така ініціатива спрямована на те, щоб показати через 3-х хвилинні короткі відеоролики, що робить молодь для боротьби з кліматом у категоріях «відповідальне виробництво та споживання» та «екологічне місце роботи». Заявки приймаються до 31 серпня. Приз — участь у COP24 у польському місті Катовіце у грудні.

Глобальний молодіжний відеоконкурс спрямований на висвітлення молодіжних ініціатив щодо клімату за наступними темами: «відповідальне виробництво та споживання» та «зелена та сприятлива до клімату робота». Ці дві категорії пов'язані з двома цілями сталого розвитку Організації Об'єднаних Націй.

Зміна клімату є реальною загрозою, яка впливає на населення, навколишнє середовище та економіку. Комунікація безумовно, є одним із найпотужніших інструментів для кращого розуміння наслідків зміни клімату, одночасно стимулюючи бажання приймати кліматичні заходи.

Що необхідно для участі?

  • Вік від 18 до 30 років.
  • Відео має бути англійською або з англійськими субтитрами.
  • Максимальна довжина — 3 хвилини.
  • Перевірте, чи матимете ви можливість поїхати до Польщі у грудні.

Більше інформації та подача заявки за посиланням.

Журі оберуть два переможця конкурсу, чиї відео покажуть глобальній аудиторії. Переможці також отримають можливість співпрацювати з групою комунікацій ООН з питань зміни клімату, яка охоплює основні моменти зустрічі.

У минулому році молодь з Індії та Марокко виграли міжнародний конкурс молодіжних відеороликів, де розповіли про те, як вони вирішують проблеми зміни клімату.

Фонд BNP Paribas підтримує дослідження зміни клімату з 2010 року завдяки своїй програмі кліматичної ініціативи. Зміна клімату, безсумнівно, є однією з найбільших викликів, з якими зіткнулася людство. Зараз важливо мобілізувати всіх учасників з метою просування екологічних досліджень. Таким чином, Фонд BNP Paribas підтримав 18 дослідницьких груп з бюджетом 12 мільйонів євро. Завдяки кліматичним проектам рівень обізнаності збільшився більш ніж 260 000 осіб.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися