Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 липня 2018, 11:53

Туроператор Join Up! відмовляється від Airbus і скорочує польоти

Туроператор Join Up! відмовляється від використання літака Airbus А330-200 єгипетської авіакомпанії Air Leisure, і перевозитиме туристів на запланованих раніше рейсах літаками Boeing 737. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Туроператор Join Up!
Фото: cfts.org.ua

«У зв'язку з неможливістю отримати на постійній основі дозвіл на здійснення польотів повітряного судна типу Airbus А-330 авіакомпанії Air Leisure в аеропорту Харкова, ми змушені відмовитися від використання даного типу судна для здійснення чартерної програми на території України», — сказано в повідомленні.

Компанія нагадала, що Air Leisure виконувала польоти для SkyUp Airlines c початку травня через Києв, Харков і Львів на підставі договору «мокрого» лізингу.

«З огляду на обсяг в 330 крісел, дані рейси будуть замінені на кілька рейсів, які будуть виконуватися на крилах авіакомпаній-партнерів. Так рейси з Харкова будуть здійснюватися авіакомпанією SkyUp Airlines двома бортами Boeing 737-800 місткістю по 189 крісел кожен», — повідомив туроператор.

Читайте також:SkyUp скасувала 8 рейсів між Львовом і курортами Єгипту

Також повідомляється, що через відсутність резервних бортів на території України і щоб не збільшувати навантаження на флот авіакомпаній-партнерів, туроператор прийняв рішення про оптимізацію польотної програми за напрямком Туреччина з регіонів.

З 27 липня будуть скорочені у напрямку Анталії три рейси із Запоріжжя, три з Харкова і два з Одеси, по одному рейсу з Харкова і Львова до Даламану, і три рейси з Києва до Хургади.

Коментарі - 1

+
+15
Strain
Strain
25 липня 2018, 15:54
#
«Также сообщается, что из-за отсутствия резервных бортов на территории Украины и чтобы не увеличивать нагрузку на флот авиакомпаний-партнеров, туроператор принял решение об оптимизации полетной программы по направлению Турция из регионов.»

В двух словах «Кинул простых людей».
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися