Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 липня 2018, 17:20

Безготівкові оплати від Ощадбанку відтепер і на музичному фестивалі «Файне місто»

Ощадбанк став еквайринговим партнером шостого музичного фестивалю «Файне місто», що проходитиме 19-22 липня в Тернополі. Понад сто артистів з усього світу, що представляють практично всі сучасні напрями музики, виступлять на шістьох сценах перед тисячами шанувальників. Цього року перебування на фестивалі стане ще більш комфортним завдяки впровадженню Ощадбанком можливості безготівкової оплати на території вільних людей. Вперше в історії фестивалю відвідувачі зможуть розраховуватись не лише готівкою, а й платіжними картками та смартфонами в точках харчування або продуктових магазинах у наметових містечках, на хендмейд-ярмарку та атракціонах. Ощадбанк забезпечує торговців на фестивалі POS-терміналами.

«Пройшло тільки півтора тижня після завершення найбільшого музичного cashless-фестивалю України та Східної Європи Atlas Weekend, а еквайрингова команда Ощаду вже ділиться унікальним досвідом і доводить переваги безготівкової оплати на фестивалі вільних людей «Файне місто» в Тернополі. Такі розважальні заходи є дуже важливими з точки зору популяризації cashless-культури. Відвідувачі бачать, що безготівкові розрахунки – швидкі, зручні й доступні не лише в торговельній мережі. Ощадбанк не обмежиться забезпеченням приймання та обслуговування карток на фестивалі. Наші консультанти презентують усім охочим інноваційні платіжні інструменти: prepaid-картки та цифрову картку, яку нещодавно першим в Україні запропонував Ощадбанк», – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Для заохочення відвідувачів фестивалю частіше користуватись платіжними картками банк підготував сюрприз. За три транзакції на суму від 50 грн Ощад дарує гарантований подарунок.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися