Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 липня 2018, 10:01

Ryanair скасував рейси 50 тисяч пасажирів

Авіакомпанія Ryanair скасувала рейси з трьох країн Європи, на яких 25 і 26 липня повинні були вилетіти до 50 тисяч пасажирів, через страйк бортпровідників. Про це йдеться в повідомленні на сайті авіакомпанії.

Авіакомпанія Ryanair скасувала рейси з трьох країн Європи, на яких 25 і 26 липня повинні були вилетіти до 50 тисяч пасажирів, через страйк бортпровідників.
Фото: thesun.ie

Пасажирам, чиї рейси були скасовані, відправлені sms і електронні листи з пропозицією перенести виліт на +/-7 днів від початкової дати або повернути квитки без штрафу.

Бортпровідники влаштували страйк через низькиі заробітні плати. Однак в Ryanair стверджують, що бортпровідники компанії вже отримують до 40 тисяч євро в рік.

Читайте також: «Бориспіль» погодив 17 рейсів з Ryanair — глава аеропорту

«Цей страйк повністю необґрунтований і не несе нічого, крім мети зруйнувати відпустки сімей та надати додаткові бонуси конкуруючим авіакомпаніям у Бельгії, Португалії та Іспанії», — йдеться в заяві компанії.

Як повідомлялося раніше, Ryanair запускає рейси з «Борисполя» до шести міст Польщі, а також по одному напрямку до Німеччини, Іспанії, Литви, Словаччини, Великобританії та Швеції.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися