Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 липня 2018, 14:49

Мегабанк у Львові відзначив 15 років стабільної роботи на фінансовому ринку України

У Мегабанку гарний привід для святкування за келихом шампанського – 15 років Львівському центральному регіональному відділенню. Святкування відбулося у дружній корпоративній атмосфері: зібрався колектив, керівництво установи, постійні клієнти банку. Привітати колег приїхав гість з головного офісу банку – Євген Шайтанов, заступник начальника управління продажів роздрібних продуктів Мегабанку.

… Гості зібралися за святковим столом. Урочистості стартували із подяк на адресу відданого колективу та нагородження найкращих працівників. Зокрема, одна з найпочесніших відзнак була вручена ветерану Мегабанку, який працює у львівському відділенні з часу заснування філії (з 2003 року). Це Надія Петрівна Коршун, яка багато років працювала головним бухгалтером відділення. Усі нагороджені працівники отримали вишукані медалі, грамоти, цінні презенти – сертифікати на придбання побутової техніки.

У привітаннях керівництво банку нагадало про те, що Мегабанк успішно пройшов крізь чималу кількість економічних негараздів в нашій державі, зокрема економічні кризи 2008 року та 2013-2014 років. Проте банк подолав труднощі і залишився стабільною фінансовою установою України. Серед акціонерів Мегабанку – Європейський банк реконструкції та розвитку, Німецький банк розвитку KfW та International Finance Corporation (IFC).

«Бажаю, щоб ваша львівська команда лише збільшувалася, – сказав під час урочистої промови Євген Шайтанов. – Ви професіонали своєї справи! Справді, на банківському ринку України були різні часи. Але ми пережили складнощі. Ми все здолаємо. Головне – щоб у нас була міцна команда, підтримка і взаєморозуміння. Ці цінності потрібно зберігати і збагачували».

«Наш секрет успіху в тому, що ми є стабільним та надійним партнером для своїх клієнтів, – відзначив директор Львівського центрального регіонального відділення Мегабанку Роман Приймич. – До складу наших акціонерів входять потужні іноземні партнери. Пріоритетні напрямки роботи – роздрібний бізнес, послуги для фізичних осіб (депозити, кредитування, кредитні картки, овердрафт, зарплатні картки). Другий напрямок – робота з малим і середнім бізнесом, зокрема в галузі сільського господарства”.

Як стабільна фінансова установа, каже Роман Приймич, Львівське центральне регіональне відділення Мегабанку не забуває про бонуси для своїх постійних клієнтів. На новорічні свята Мегабанк провів святкову акцію, в якій переможець виграв п’ятиграмовий золотий злиток. Акцію проводили серед вкладників банку. Сьогодні Львівське центральне регіональне відділення Мегабанку пропонує депозити в гривнях (до 16,5% річних), а також надає кредити готівкою до 200 000 грн на споживчі цілі (без застави).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися