Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 липня 2018, 18:47

ПриватБанк і UnionPay підписали меморандум про співпрацю

Сьогодні в Києві ПриватБанк і компанія UnionPay International підписали меморандум про співпрацю, який дає старт реалізації спільних проектів.

Як повідомив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл, у першу чергу партнерство банку та UnionPay стане стимулом для розширення інфраструктури приймання безготівкових платежів і впровадження платіжних сервісів в Україні.
Фото: brd24.com

У рамках співпраці з UnionPay на першому етапі ПриватБанк розглядає можливість запуску вже в 2019 році обслуговування карток платіжної системи UnionPay International у мережі банкоматів і платіжних терміналів банку.

Крім того, банк і UnionPay планують розробку спільних інноваційних платіжних продуктів, які сприятимуть модернізації української індустрії платежів.

«У продовження стійкого тренда розвитку співпраці між Україною та Китаєм ПриватБанк допоможе надати власникам карток UnionPay якісні фінансові продукти та послуги, а також допоможе українським торговельним підприємствам і малому бізнесу залучити більше китайських споживачів», — зазначив Петр Крумханзл.

Україна стане 170 країною світу, у якій буде розвиватися сервіс обслуговування карток UnionPay. Сьогодні UPI надає можливість використовувати картки для оплати товарів і послуг, а також зняття готівки в партнерстві з більш ніж 400 фінансовими інститутами по всьому світі.

Наприклад, більше половини POS-терміналів і близько половини банкоматів в Угорщині приймають картки UnionPay. UnionPay також приймається приблизно в половині банкоматів і понад 10 000 торгових точок у Чеській Республіці. Картки UnionPay емітуються в більш ніж 40 країнах.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися