Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 липня 2018, 10:32

«Дочка» Deutsche Bank провалила стрес-тест

«Дочка» Deutsche Bank провалила другий раунд щорічного тестування Федеральної резервної системи США. Про це повідомляє «Комерсант» з посиланням на The Wall Street Journal.

«Дочка» Deutsche Bank провалила другий раунд щорічного тестування Федеральної резервної системи США.
Фото: korrespondent.net

Стрес-тест, який проводить ФРС, покликаний визначити, чи здатний банк продовжити кредитування в умовах фінансової кризи.

В поточному році в тестуванні брали участь 35 банків, і «дочка» Deutsche Bank єдина провалила його. ФРС відзначає, що в банку виявлено «критичні недоліки у практиці управління капіталом», проблеми з прогнозуванням доходів і управлінням ризиками, втрати в ключових сферах бізнесу.

У Deutsche Bank вважають, що невдале проходження тесту не вплине на дії з капіталом і виплату дивідендів.

Німецький банк три останніх роки завершував зі збитками. За підсумками 2017 року чистий збиток Deutsche Bank становив 512 млн євро.

Наразі організація почала вихід з американського ринку акцій і скорочує присутність на Близькому Сході, в Африці та Центральній Європі.

Коментарі - 2

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
2 липня 2018, 11:21
#
Как может ведущий банк мира, еще и пару лет работающий в убыток говорить подобные вещи: «выявлены «критические недостатки в практиках управления капиталом», проблемы с прогнозированием доходов и управлением рисками, потери в ключевых сферах бизнеса».
Наши Украинские банки получается могут показать пример Немецким банкам как Управлять Капиталом, и прогнозировать доходы и риски
+
0
Алексей Хрипков
Алексей Хрипков
3 липня 2018, 14:20
#
Наши банки есть в Америке и проходят их стресс-тесты?

А у Дойче-банка случаем завязок на Россию нет? Чёт такое слышал, но сори, не имею подтверждений…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися