Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 червня 2018, 18:35

ФГВФО закликає вкладників Дельта Банку отримати свої гроші

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) закликає вкладників Дельта Банку отримати гарантовану суму відшкодування.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) закликає вкладників Дельта Банку отримати гарантовану суму відшкодування.
Фото: finclub.net

У Фонді зазначили, що виплати вкладникам Дельта Банку розпочато ще 8 жовтня 2015 року після відкликання ліцензії у фінустанови. Але майже за два з половиною роки виплат понад 311 тисяч вкладників так і не звернулися за отриманням відшкодування, вкладниками на сьогодні недоотримано 513,2 мільйонів гривень.

Фонд закликає всіх вкладників Дельта Банку, які ще не отримали гарантовану суму, звернутися в будь-яке відділення одного з 13 банків-агентів Фонду та отримати відшкодування за своїми вкладами.

У Фонді додали, що з 7 травня 2018 року вкладники Дельта Банку отримали майже 22,3 мільйона гривень. Всього за період виплат за отриманням відшкодування звернулося 254 тисяч вкладників, яким вже виплачено за рахунок коштів Фонду гарантування 15,69 мільярдів гривень.

Відшкодування коштів вкладникам здійснюватимуться через відділення банків-агентів Фонду: Укргазбанк, Альфа-Банк, Кредобанк, ПУМБ, Правекс-Банк, ТАСкомбанк, банк «Південний», Ощадбанк, Ідея Банк, ПриватБанк, банк «Інвестицій та заощаджень», Універсал Банк, Мегабанк.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 3

+
+11
tratte
tratte
26 червня 2018, 23:03
#
Когда же будут выплаты по 4-ой очереди, по кредиторской задолженности банком?
Почему не выполняются требования кредиторов? Это материал для наивных?
«Мы выплатим (или скажем, что надо выплатить) 1-ой. 2-ой, 3-ей очереди. а потом и Вам»
А экс-клиенты ну просто не хотят получать, почему-то не хотят получать эти жалкие гривны,
вероятно ждут EURO из светлого будущего ?!
+
0
Макакий Макакиевич
Макакий Макакиевич
27 червня 2018, 10:22
#
Свыше 311 тысяч вкладчиков так и не обратились за получением возмещения, вкладчиками на сегодня недополучено 513,2 миллионов гривен.

причина низкий уровень грамотности населения, среди моих сотрудников единицы знали что есть фонд который выплачивает до 200 тыс по вкладам банков-банкротов, при этом это молодая и прогрессивная часть общества (автомобили, айфоны и тд).

Фонд недостаточно занимается саморекламой, нужно подключать все СМИ в том числе телевидение. Менталитет не пропьёшь не прошибёшьь, разным разводилам типа кредитных союзов верят, а серьезным людям нет.
+
0
Zapreader
Zapreader
27 червня 2018, 10:46
#
Ну, я свои последние 100 грн еще тогда получила в Привате. а остальное раньше удалось снять

за их интернет-банком скучаю RIP
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися