Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 червня 2018, 10:44

ФГВФО призупинив виплати вкладникам банку Преміум

Виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів прийняла рішення зупинити виплати вкладникам банку гарантованої суми відшкодування до вирішення обставин. Про це йдеться у повідомленні Фонду.

Виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів прийняла рішення зупинити виплати вкладникам банку гарантованої суми відшкодування до вирішення обставин.
Фото: fdlx.com

«ФГВФО подано касаційну скаргу на рішення Київського апеляційного адмінсуду від 6 березня 2018 року щодо відміни ліквідації ПАТ «КБ «Преміум». Цим рішенням скарги Нацбанку України та Фонду гарантування вкладів були залишені без задоволення», — йдеться у повідомленні.

Зважаючи на це, виконавчою дирекцією Фонду з метою збереження активів банку та запобігання їх втрати, а також для захисту прав вкладників та кредиторів банку було прийнято рішення про подовження повноважень уповноваженої особи Фонду на здійснення ліквідації ПАТ «КБ «Преміум» Луньо Іллі до настання однієї з двох обставин:

— прийняття Касаційним адміністративним судом у складі Верховного Суду остаточного рішення у касаційному провадженні

— погодження Нацбанком нових керівників банку та видачі ліцензії на здійснення банківської діяльності ПАТ «КБ «Преміум».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися