Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 червня 2018, 15:24

Ощадбанк виграв суд проти власників групи компаній «Креатив»

21 червня 2018 року Ленінський районний суд м. Кіровограда задовольнив позовну заяву Ощадбанку про стягнення на його користь кредитної заборгованості ТОВ «Креатив Агро» в розмірі 8,4 мільйона доларів та 28 мільйонів гривень з поручителів – фізичних осіб Максима Березкіна та Юрія Давидова.

21 червня 2018 року Ленінський районний суд м.
Фото: zn.ua

Суд також відмовив у задоволенні зустрічних позовів зазначених осіб про припинення правовідносин за договорами поруки, укладеними з банком у забезпечення належного виконання кредитних зобов’язань ТОВ «Креатив Агро».

Таким чином, загальна сума кредитної заборгованості групи компаній «Креатив», стягнутої за рішенням судів на користь Ощадбанку з Максима Березкіна та Юрія Давидова, досягнула 212,7 мільйонів доларів, 12,7 мільйонів євро та 255 мільйонів гривень.

Що далі: на разі в провадженні Ленінського районного суду м. Кіровограда залишається ще одна справа, порушена за позовом банку про стягнення заборгованості ПрАТ «Креатив» у розмірі 110,6 мільйонів доларів та 518,5 мільйонів гривень з попередніх власників та топ-менеджерів групи компаній.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися