Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 червня 2018, 17:00

Кредобанк розширює можливості програми працевлаштування студентів та випускників вищих навчальних закладів

Кредобанк збільшує можливості працевлаштування студентів та випускників вищих навчальних закладах за програмою «Абсольвент». Зокрема, до існуючих 25 вакансій у головному офісі банку додано ще 5 робочих місць у банківських відділеннях, розташованих у Львові.

Експериментальна програма працевлаштування у відділеннях банку триватиме 3 місяці. За цей час її учасники ознайомляться зі специфікою роботи відділень та зможуть випробувати себе на різноманітних позиціях працівників банківського фронт-офісу. Найкращі учасники програми матимуть можливість продовжити роботу у львівських відділеннях Кредобанку на постійній основі. До експериментальної програми вже відібрано студентів кількох львівських коледжів економічного спрямування. У разі позитивних результатів розширену програму буде продовжено на постійній основі.

Завдяки програмі «Абсольвент», яка стартувала у 2016 році, Кредобанк став привабливою можливістю початку ділової кар’єри для молодих людей, що не мають досвіду роботи та бажають випробувати себе у банківській сфері. Враховуючи велику кількість бажаючих взяти участь у програмі, ми вирішили створити додаткові робочі місця для студентів у відділеннях банку. Якщо додатковий формат стане успішним, плануємо створювати в рамках програми нові можливості працевлаштування для талановитих молодих людей», – говорить директор Департаменту управління персоналом Кредобанку Галина Бороха.

Програма працевлаштування студентів «Абсольвент» була започаткована Кредобанком у 2016 році. В її рамках банк створив 25 вакансій спеціалістів, не прив’язаних до конкретного департаменту чи процесу. Учасники програми відбираються на конкурсній основі. Тривалість програми – 10 місяців, за які учасники мають пропрацювати у трьох різних департаментах банку. У 2018 році 12 учасників програми були достроково працевлаштовані в банку на постійній основі. Окрім того, за 2017 рік Кредобанк став першим робочим місцем для 87 молодих людей, або 14% від загальної кількості працевлаштованих протягом року. Програма була створена на виконання зобов’язань, узятих банком у рамках Українського пакту заради молоді – 2020.

Український Пакт заради молоді-2020 – це продовження загальноєвропейської ініціативи. 17 листопада 2015 року у Брюсселі бізнес-лідери підписали Європейський Пакт заради молоді – документ, що має на меті побороти проблему безробіття європейської молоді, виконуючи поставлені цілі: 100 000 нових місць стажування та роботи для молоді, 10 000 партнерств бізнесу та освітніх закладів, Національні плани дій у кожній країні ЄС. Ця ініціатива має підтримку Європейського парламенту, Європейської комісії, Європейської ради та короля Бельгії. Кредобанк підписав Український пакт заради молоді-2020 у квітні 2016 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися