Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 червня 2018, 10:51

ПриватБанк запускає масштабну кампанію щодо роботи QR-платежів

ПриватБанк запускає масштабну кампанію з розширення в Україні інфраструктури безконтактних QR-платежів. Про це заявив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл.

ПриватБанк запускає масштабну кампанію з розширення в Україні інфраструктури безконтактних QR-платежів.
Фото: minfin.com.ua

Що це дасть: Активна реалізація проекту дасть можливість українцям оплачувати будь-які покупки за допомогою смартфону, навіть якщо в них немає із собою готівки та банківської картки.

  • Торгівля і малий бізнес отримають найдоступніший інструмент приймання безготівкових платежів.

Як працюватиме: Новий сервіс ПриватБанку «Платежі за QR-кодом» дозволяє покупцям оплачувати товари або послуги через мобільний додаток Privat24, відсканувавши QR-код з плаката в торговій точці.

  • Для підключення сервісу підприємцям або компаніям потрібно просто перейти в меню «Приват24 для бізнесу» («Послуги» – «Приймання платежів» – «Платежі за QR-кодом»).
  • Спеціальні плакати з QR-кодом торгової точки можна роздрукувати з Приват24 або отримати файл для друку на електронну пошту.

Нагадаємо, у травні ПриватБанк запустив PrivatPayBot, який допоможе підприємцям і малому бізнесу приймати оплату товарів і послуг у безготівковій формі за допомогою QR-кодів і популярного месенджера Telegram.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися