Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 травня 2018, 16:15

ФГВФО заявив про тиск на ліквідатора банку Надра

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб заявив про тиск на ліквідатора банку Надра з боку наближених до братів Сегал позичальників.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб заявив про тиск на ліквідатора банку Надра з боку наближених до братів Сегал позичальників.
Фото: korrespondent.net

Про це йдеться в повідомленні Фонду.

«Фонд гарантування розцінює як тиск дії представників позичальників-інсайдерів банку Надра, які замість того, щоб виконувати повною мірою свої зобов'язання перед банком і повертати кредити, намагаються тиснути на уповноважену особу Фонду, використовуючи в тому числі в своїх цілях правоохоронні органи і народних депутатів», — повідомили у Фонді.

На сьогодні, в рамках санації компанії-позичальника, арбітражний керуючий, чинячи тиск на уповноважену особу Фонду, намагається змусити банк в обхід встановленої законодавством і нормативними актами Фонду процедури продажу активів неплатоспроможних банків, без відкритих онлайн аукціонів та публічних торгів, переуступити права вимоги по кредиту на користь ТОВ «Весдікс Інвестмент Лімітед» за ціною в 45,7 млн ​​гривень.

Коментарі - 1

+
0
TOR
TOR
26 травня 2018, 14:52
#
Интересно, знает ли руководство ФГВФЛ, Трансперенси Интернешнл, представители Прозоро.Продажи, что в их общей структуре находится сотрудник, заместитель директора ключевого департамента, который способен так низко опустить имидж публичных продаж, подрабатывая откровенным инсайдом, а также, что продажами Фонда, хоть и частично, но все-таки управляют эти «три богатыря»: Илья Михайлов, Андрей Кияк и Алексей Иванов? ТБ «Статус эксперт», Егрпоу 31472470
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися