Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 травня 2018, 16:53

Страхова компанія VUSO і Busfor.ua вперше автоматизували страхування пасажирів

На початку травня 2018 року страхова компанія VUSO уклала партнерство з Busfor.ua — міжнародної онлайн-системою для покупки автобусних квитків. Спільними зусиллями двох брендам вдалося реалізувати глобальний проект по автоматизації страхування пасажирів і водіїв автобусів на час рейсу.

Нагадуємо, обов'язкове особисте страхування від нещасних випадків на транспорті введено в Україні постановою Кабінету Міністрів України №959 від 14 серпня 1996 року. Куплений квиток на той чи інший рейс стає страховим полісом і забезпечує страховий захист потерпілому в разі ДТП.

Для забезпечення страхового захисту, перевізник вибирає страхову компанію і погоджує вартість страхового поліса (зазвичай залежить від типу поїздки і становить 2-3%).

Система бронювання автобусних квитків онлайн Busfor. ua заздалегідь подбала про пасажирів автобусних рейсів і уклала договір про співпрацю зі страховою компанією VUSO. Не тільки клієнти, але і партнери Busfor.ua, автобусні перевізники, отримали ряд переваг. Тепер перевізнику немає потреби шукати надійного страхового агента і домовлятися про вартість страхового поліса. Партнер Busfor без витрат особистого часу отримує надійного страхового партнера в особі VUSO, автоматизацію обліку проданих договорів страхування, готові рішення операційних процесів по взаєморозрахунках зі страховою компанією, а також єдину ціну страховки незалежно від типу рейсу.

«Репутація Busfor серед пасажирів дуже важлива для нас, тому для реалізації такого важливого проекту зі страхування в автобусних перевезеннях, ми вибрали надійного партнера. Страхова компанія VUSO гарантує якість надаваних послуг і оперативність рішень в питаннях про отримання страхового відшкодування в разі настання непередбаченої події. Купуючи квиток в нашій системі, ви автоматично вирішуєте питання обов'язкової страхової захисту», — підкреслив Павлович Олександр Валерійович, генеральний директор «Busfor Україна».

Страхова компанія VUSO займає перше місце в Україні по реалізації інтернет-продажів декількох видів страхових полісів. Такий вид страхування не вимагає від клієнта ніяких зусиль. Страховий поліс автоматично додається в форму електронного квитка.

«Одним з ключових напрямків діяльності нашої компанії можна вважати розвиток онлайн-продажу. Це зручний і простий сервіс придбання страхового поліса. Разом з квитком клієнт отримує впевненість в тому, що страховий захист буде забезпечена як пасажиру автобусного рейсу, так і водієві, в Україні і за кордоном», — підкреслив керівник Департаменту по роботі з нефінансовими партнерами Роман Малий.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися