Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 травня 2018, 16:40

Ідея Банк отримав високий рівень довіри від Міністерства фінансів

Вже з початку травня 2018 року Ідея Банк здійснює виплати пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.09.2001 № 1231

Міністерствофінансів внесло Ідея Банк до числа уповноважених банків, відповідно до рішення, прийнятого 3 травня 2018 року на засіданні конкурсної комісії з визначення уповноважених банків відповідно до порядку проведення конкурсного відбору банків.

У цілому уповноваженими банками-переможцями конкурсу було визначено 34 банки.

Як повідомлялося раніше, 3 березня 2018 року комітет рейтингового агентства «Кредит Рейтинг» також прийняв рішення про підвищення довгострокового кредитного рейтингу Ідея Банку за національною рейтинговою шкалою до рівня «uaAA-», прогноз стабільний. Даний рівень кредитного рейтингу став найвищим за всю історію діяльності банку на фінансовому ринку України.

Згідно з даними агентства «Кредит Рейтинг», позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом «uaAA-» характеризується дуже високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися