Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 квітня 2018, 14:51

Касир Світлана Гелета: «Мрію пробігти Бостонський марафон»

Життя банківського працівника не обмежується сухими цифрами. У багатьох наших співробітників є яскраві хобі, в яких вони досягають приголомшливих успіхів.

Так, касир Мегабанку з Харкова Світлана Гелета в 52 роки демонструє такі спортивні результати, які не завжди під силу навіть молоді – бігає напівмарафони й марафонські дистанції, перемагає, завойовує кубки та медалі, займає призові місця. У цю неділю, 29 квітня жінка буде бігти повну марафонську дистанцію в 42 км в Харкові.

У дитинстві Світлана була активною дівчинкою і дуже любила бігати. Однак професійно жінка зайнялася бігом лише коли їй перевалило за п'ятий десяток.

«Все почалося з того, що ми бігали з сином по стадіону. В перший раз пробігли 10 км, а потім понеслося», – розповідає Світлана. Через деякий час її помітив тренер з марафон-клубу «Харків», і в житті Світлани почалися регулярні тренування і забіги в різних містах України.

За рік, не рахуючи рідного Харкова, Світлана встигла побігати в Києві, Львові, Запоріжжі та Одесі. Крім напівмарафонів Світлана пробігла вже дві повних марафонських дистанції – в Києві та Львові, з кожним разом покращуючи спортивний результат. На майбутньому марафоні в Харкові вона планує побити свій попередній рекорд – на минулому марафоні вона пробігла один кілометр за 5 хвилин і 4 секунди.

«Планую перемагати! – каже Світлана. – Тренер сказав, що я можу отримати майстра спорту міжнародного класу». Вона відчуває себе відмінно, за рік схудла на 10 кг, тренується п'ять разів на тиждень і мріє коли-небудь здійснити мрію будь-якого марафонця, пробігти один з найпрестижніших забігів у світі – Бостонський марафон.

Ми бажаємо Світлані перемоги і нових спортивних успіхів, і будемо вболівати за її перемогу в цю неділю!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися