Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 квітня 2018, 12:44

Депозит «Стандарт терміновий» від ПриватБанку — переможець премії FinAwards 2018

19 квітня відбулася знакова для фінансового ринку подія — церемонія нагородження кращих банків України в рамках FinAwards 2018.

19 квітня відбулася знакова для фінансового ринку подія — церемонія нагородження кращих банків України в рамках FinAwards 2018.
Фото: personalbanker.com.ua

Депозит «Стандарт терміновий» в національній валюті від ПриватБанку став переможцем в категорії «Кращий ощадний вклад».

Всього у номінації були заявлені 42 вклади від 18 банків. Експерти оцінювали безліч критеріїв. На рішення впливала можливість поповнення та пролонгації вкладу, онлайн оформлення, його прибутковість, технологічність, прозорість, а також рівень довіри споживачів до банку в цілому.

Читайте також: FinAwards 2018: Кращі з кращих банків

У short-list головних претендентів на звання кращого потрапили 12 депозитів від 8 українських банків.

Крім переможця номінації, в ньому були: вклади «Стандарт» і «Рост» в національній валюті від Кредобанку, «Надійний» від Банку Кредит Дніпро, «Зручний» від ПриватБанку, «Прибутковий» та «Стабільний» в національній валюті від Таскомбанк, «Прибутковий» та «Конструктор» від ПУМБу, «Пенсійний» від Ощадбанку, «Строковий» від ОТП Банку і «Безпечний» від Ідея Банку.

Переможець — «Стандарт терміновий» в гривні — це вклад, який можна оформити на термін від 3 до 24 місяців, з можливістю щомісячної виплати відсотків. Максимальний дохід — 14% — принесе тримісячний гривневий депозит. Оформити або поповнити його можливо в мобільному додатку Privat24, web-версії інтернет банку або в окремому мобільному додатку «Мої вклади».

В рамках конкурсу FinAwards 2018 року провідні фінансові сайти країни — «Мінфін» і Finance.ua — спільно з пулом експертів визначали кращих банкірів поточного року в 14 номінаціях.

Церемонія нагородження проходила в інноваційному парку Unit City, де були присутні топ-менеджери провідних українських банків і фінансових компаній.

Нагороди переможцям вручали Іван Євтушенко, директор компанії Treeum, в яку входять «Мінфін» і Finance.ua, а також глава українського представництва Міжнародної фінансової корпорації IFC Олена Волошина.

Коментарі - 2

+
0
Radogost
Radogost
26 квітня 2018, 14:48
#
Finawards очень уж похожи на параолимпийские игры.
+
0
druje
druje
30 квітня 2018, 20:00
#
Депозиты в гривне убыточны.Это все знают как растут в Украине цены.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися