Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 квітня 2018, 16:45

МАУ відновила польоти до Копенгагену

25 квітня, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» відновила пряме авіасполучення з Данією і виконала перший прямий регулярний рейс до Копенгагену.

25 квітня, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» відновила пряме авіасполучення з Данією і виконала перший прямий регулярний рейс до Копенгагену.
Фото: styler.rbc.ua

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Згідно з повідомленням, рейси до/з Копенгагена виконуються на літаках Boeing 737-800 і Boeing 737-900 з двома класами обслуговування — бізнес і економ - 9 разів на тиждень.

За умови раннього бронювання за 10 — 6 місяців до вильоту мінімальна ціна квитка в одну сторону з урахуванням усіх податків і зборів складає 545 гривень (з Києва) і 23 євро (з Копенгагена).

Рейси з Києва до Копенгагена з вильотом о 11:30 і прибуттям о 13:00 будуть здійснюватися в понеділок, середу, четвер, п'ятницю та неділю, а з вильотом о 21:05 і прибуттям о 22:40 — в понеділок, вівторок, суботу та неділю.

Рейси з Копенгагена до Києва з вильотом о 13:50 і прибуттям о 17:10 будуть здійснюватися в понеділок, середу, четвер, п'ятницю та неділю, а з вильотом о 04:55 і прильотом в 08:00 — в понеділок, вівторок, суботу та неділю.

«Дуже приємно, що МАУ повертається до Копенгагену, причому вже в абсолютно новій якості. В кінці минулого століття нам довелося зупинити польоти, так як робота в рамках моделі point-to-point не забезпечувала необхідного пасажиропотоку, — зазначив президент МАУ Юрій Мірошников. — Сьогодні пасажиропотік на цьому напрямку буде генеруватися завдяки мережевій моделі, і МАУ, як національний мережевий перевізник, буде забезпечувати не тільки сполучення між Україною і Данією, але також зручні стикування з мережею далекомагістральних маршрутів з Києва до Пекіна, Бангкока, Коломбо і Делі».

Крім того, в МАУ очікують, що транзитний потік між Данією і третіми країнами через Київ перевищить 70 тис. пасажирів на рік.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися