Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 квітня 2018, 16:19

Українська SkyUp не полетить у квітні

Українська авіакомпанія SkyUp, яка анонсувала запуск своїх рейсів в квітні, не зможе розпочати польоти в зазначений час.

Українська авіакомпанія SkyUp, яка анонсувала запуск своїх рейсів в квітні, не зможе розпочати польоти в зазначений час.
Фото: cfts.org.ua

Причиною затримки є відсутність сертифіката експлуатанта, без якого перевізник не може виконувати польоти, передає ЦТС.

Як повідомляє видання avianews.com, SkyUp планує отримати сертифікат експлуатанта в перший тиждень травня. Також зміщення графіка початку польотів пов'язане з виконанням фінальних процедур по отриманню льотної придатності на повітряні судна та сертифікаційних перевірок підприємства.

«Літаки проходять періодичне технічне обслуговування, і, на жаль, вихід повітряних суден з форм обслуговування затримується на кілька днів. Отже, зміщені графіки процедур перевірок самих літаків», — заявив директор SkyUp Євген Хайнацький в коментарі виданню.

SkyUp вже зареєструвала два літаки Boeing 737-800. Очікується, що до кінця року флот авіакомпанії збільшиться до чотирьох літаків, а в 2022 році — до 12 одиниць.

Нагадаємо, що в грудні 2017 року авіакомпанія SkyUp оголосила про початок чартерних польотів в квітні 2018 року. Внутрішні рейси авіакомпанія планувала почати виконувати з травня або червня.

На початку поточного місяця в авіакомпанії все ще сподівалися стартувати з квітня.

«Як тільки ми пройдемо процедуру сертифікації та ліцензування, ми готові почати виконувати чартерні рейси вже на наступний день. Це будуть рейси або в Туреччину, або в Єгипет, в залежності від розкладу польотів наших партнерів-туроператорів. Якщо це буде 20 квітня, то це буде Єгипет, якщо 23 квітня, то Туреччина», — говорив Хайнацкий.

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
24 квітня 2018, 17:18
#
Уже конец апреля, оно и понятно что не успеют уже
А история, как повышением минималки
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися