Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 квітня 2018, 10:14

Банк «Південний» став одним із лідерів рейтингу «Фінансовий Оскар — 2017» в номінації «Корпоративний партнер»

За підсумками щорічного рейтингу «Фінансовий Оскар – 2017» журналу «Бізнес» банк «Південний» посів почесне 2 місце в номінації «Корпоративний партнер» за досягнення в сфері обслуговування та кредитування корпоративних клієнтів.

Корпоративний бізнес для банку є одним із найсильніших напрямків роботи. Фінансова установа має глибоку експертизу в цьому бізнесі і демонструє відмінні результати, а також здатність забезпечити стабільну та якісну роботу в фінансуванні реального сектора економіки.

Банк активно нарощує кредитування юридичних осіб. Так, за 2017 рік кредитний портфель юридичних осіб банку збільшився на 2 537 млн ​​грн (на 17,4 % більше в порівнянні з показниками минулого року) і становить 17 121 млн грн. У першому кварталі 2018 року банк продовжує демонструвати зростання – портфель збільшився на 804 млн грн. Такі успіхи пов'язані з проектами, які були запущені ще в минулому році.

«Дякую журі та учасникам голосування за високу оцінку нашої роботи. Вітаю своїх колег із такою нагородою, ми дійсно добре попрацювали в минулому році і, звичайно, продовжимо в цьому. Уже в першому кварталі 2018 року наше зростання продовжилося, і кредитний портфель юросіб зріс на 804 млн грн. У 2017 році ми реалізували низку внутрішніх змін, максимально глибоко використовували нашу експертизу розуміння бізнесу клієнтів і активно працювали в напрямку розвитку продуктів та ціноутворення. Крім того, ми почали краще використовувати потенціал галузей та регіонів, в яких раніше в недостатній мірі використовували свої можливості», – зазначив Олександр Матюшенко, директор департаменту корпоративного бізнесу банку «Південний».

Крім того, за підсумками рейтингу банк «Південний» увійшов до п'ятірки лідерів номінації «Вибір населення» і посів 4 місце за досягнення в сфері обслуговування та залучення депозитів фізичних осіб.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися