Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 квітня 2018, 10:24

Названі найзручніші для життя міста на Землі. Список

Компанія SAS назвала найзручніші для життя міста планети, список яких був складений за допомогою алгоритмів машинного навчання.

Компанія SAS назвала найзручніші для життя міста планети, список яких був складений за допомогою алгоритмів машинного навчання.
Фото: tambook.com

Про це пише avianews.com.

Першу  сходинку у рейтингу штучний розум віддав Західному Перту — одному з районів четвертого за величиною міста Австралії.

Друге місце зайняв район Роттердама Фейеноорд, третє — Нью-Йорк, четверте Санді Бей (Тасманія, Австралія), п'яте — Хебден Брідж (Великобританія), шосте — Цюріх (Швейцарія), сьоме — Вудінвілл (штат Вашингтон, США).

Для складання рейтингу використовувались дані про майже 150 000 населених пунктів в 193 країнах світу. Алгоритм машинного навчання виявив безліч вимірних критеріїв — від кліматичних показників і кількості проведених заходів до кількості дерев на вулицях та цін на певні продукти.

Як відзначають в SAS, вибір, які критерії використовувати, робився в автоматичному режимі — аналітики тільки інтерпретували кількісні показники і характеристики.

Всі критерії були згруповані у 8 кластерів: «Ресторани і шопінг», «Вартість життя», «Безпека та інфраструктура», «Природа», «Культура», «Сім'я», «Освіта та кар'єра» та «Здоров'я».

На основі цих восьми критеріїв і визначалося найкомфортніше місто світу.

Для аналізу використовувалися як результати вимірювань, так і суб'єктивні думки жителів і мандрівників — всього було задіяно понад 1100 джерел даних, в тому числі соцмережі, рейтинги міст, банки даних різних міжнародних організацій та ін.

Компанія SAS є найбільшою в світі приватною IT-компанією, що спеціалізується на розробці і продажу рішень і послуг в області бізнес-аналітики.

Коментарі - 2

+
+15
Corolla
Corolla
11 квітня 2018, 11:47
#
Что-то непонятно, а Винница разве не вошла в десятку?
+
+15
Rybalove
Rybalove
11 квітня 2018, 12:48
#
Читайте внимательно — здесь первая СЕМЕРКА! :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися