Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 квітня 2018, 15:46

Харківська дирекція Райффайзен Банку Аваль допомогла Богодухівському дитячому будинку-інтернату

Харківська обласна дирекція Райффайзен Банку Аваль уже багато років опікується Богодухівським дитячим будинком-інтернатом. Декілька разів на рік працівники дирекції відвідують цей заклад, спілкуються з вихованцями та вихователями, цікавляться умовами проживання дітей, їхніми потребами та планами щодо поліпшення умов життя. Банкіри також допомагають вирішувати нагальні проблеми інтернату, привозять солодкі та корисні подарунки, а також організовують виступи творчих колективів.

На даний час в цьому будинку-інтернаті проживає 121 дитина-інвалід, із яких 28 — це діти з важкими вродженими вадами розумового та фізичного розвитку.

У цьому році банкіри зробили дитячому будинку незвичайний подарунок, про який так довго мріяли усі: і діти, і вихователі закладу. Завдяки фінансовій підтримці Райффайзен Банку Аваль для потреб лежачих дітей-інвалідів придбано дванадцять спеціальних дерев’яних ліжок, виготовлених з екологічно чистих матеріалів із урахуванням інклюзивних особливостей вихованців будинку-інтернату. Це була давня та важлива проблема закладу, вирішити яку дитяча установа самотужки не могла.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися