Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 квітня 2018, 16:03

Ощадбанк — партнер талановитих підлітків

Банк підтримує унікальних українських тинейджерів та захоплюється ними. Саме тому Ощадбанк є партнером всеукраїнської конференції «Завтра_2037». За підтримки банку вона стартувала в 2017 році в Києві та Дніпрі, в суботу, 31 березня поточного року, – відбулась у Львові.

Всі учасники «Завтра_2037» отримали молодіжні картки Ощадбанку, активували їх, власноручно склали «гаманці нового покоління» та взяли участь у розіграші призів.

Талановиті, креативні, сміливі тинейджери обговорювали зовсім недитячі речі: IT, екологію, бізнес, соціальне підприємництво, благодійність, музику та навіть космос. Вони не просто не бояться дивитись у майбутнє – вони сміливо його змінюють.

Спікери конференції на кілька кроків попереду сучасності. І важливо, що саме вони надихають однолітків, вселяють у них віру в те, що все можливо. Головне – наполегливо працювати та вірити в себе.

Конференція «Завтра_2037» – платформа, де виступають підлітки, що живуть майбутнім. В Ощадбанку впевнені, що у 2037 році світ буде в надійних руках.

Наступним місцем зустрічі унікальних підлітків стане Одеса.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися