Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 березня 2018, 13:41

Працівники Райффайзен Банку Аваль долучилися до акції Lots of Socks на підтримку дітей із синдромом Дауна21.03.2018

Працівники Центрального офісу Райффайзен Банку Аваль уже кілька років поспіль приєднуються до благодійної акції-флешмобу Lots of Socks на підтримку дітей із синдромом Дауна, яку щорічно 21 березня проводить Всеукраїнська благодійна організація «Даун Синдром» до Всесвітнього дня людини із синдромом Дауна.

Цьогоріч співробітники банку традиційно робили благодійні пожертви на підтримку «сонячних» дітей та купували яскраві шкарпетки, аби вдягнути їх саме 21 березня та розмістити свої фото в соціальних мережах на знак небайдужості до проблем людей із синдромом Дауна.

Зібрані кошти буде передано ВБО «Даун Синдром» і спрямовано на фінансування роботи Центру раннього розвитку для дітей із синдромом Дауна.

Райффайзен Банк Аваль уже не один рік підтримує й інші доброчинні проекти ВБО «Даун Синдром», приміром, благодійні турніри з міні-футболу, пейнтболу, боулінгу, в яких беруть участь корпоративні команди разом із дітьми з синдромом Дауна та їхніми батьками і які спрямовані на соціалізацію таких дітей та на підтримку Центру раннього розвитку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
сторінку переглядає 1 незареєстрований відвідувач.