Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 березня 2018, 15:38

Мегабанк розширює мережу відділень в Сумській області

Нове відділення Мегабанку відкрилось в Охтирці Сумської області. Урочисте відкриття відділення відбулось 16 березня.

Відділення розташоване за адресою: Сумська область, м. Охтирка, вул. Перемоги, 1-А. У всіх нових відділеннях Мегабанку надається весь спектр традиційних банківських послуг. Це відкриття рахунків і розрахунково-касове обслуговування фізичних та юридичних осіб, депозитні програми, індивідуальні банківські сейфи, грошові перекази в національній та іноземній валюті, прийом платежів, операції з платіжними картками, здійснення пенсійних і соціальних виплат, обмін валют. Мегабанк пропонує вигідні програми кредитування для малого та середнього бізнесу, аграріїв, приватних осіб. Банк надає споживчі кредити до 200 000 гривен на вигідних умовах. Кваліфіковані і доброзичливі співробітники банку проконсультують вас з усіх питань. Всі відділення Мегабанку працюють з 9.00 до 18.00.

«Місія банку – бути провідним європейським кліентоорієнтовним банком в Україні. Ми розвиваємо регіональну мережу, щоб кожен житель Сумської області зміг швидко дістатися до найближчого відділення і отримати весь спектр банківських послуг», – зазначив директор Сумського центрального регіонального відділення Мегабанку Володимир Мартиненко.

Наразі в Сумській області працюють 6 відділень Мегабанку. Відділення в Сумах розташовані за адресами: площа Незалежності, 15; проспект Шевченка, 28; вулиця Герасима Кондратьєва, 19. У Ромнах відділення Мегабанку розташоване за адресою: вулиця Соборна, 9. Відділення в Конотопі працює за адресою: проспект Червоної Калини, 8. У цьому році Мегабанк також планує відкриття відділення в місті Шостка.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися