Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 березня 2018, 15:22

Подаруй собі букет весняних процентів за депозитом від банку «Південний»

З початком весни, не чекаючи кліматичного потепління, теплішають депозитні ставки у банку «Південний». Банк пропонує своїм клієнтам депозити з однією з найбільш високих процентних ставок на ринку та приємним бонусом.

З 19 березня по 30 квітня триває депозитна акція банку, за умовами якої кожен вкладник при оформленні нового вкладу або при повторному розміщенні вкладу отримує підвищену процентну ставку – до 15 % у гривнях, до 4,25 % у доларах США та до 3,25 % в євро. Мінімальна сума вкладу – 1000 гривень/100 доларів США/100 євро. Можливий строк розміщення вкладу згідно з умовами акції – 3 або 6 місяців. Поповнювати вклад можна протягом всього строку дії вкладу, а нараховані проценти можна отримувати щомісячно або наприкінці строку дії договору. Крім того, всі клієнти при оформленні депозиту отримають у подарунок безкоштовне відкриття платіжної картки Visa класу Gold від банку «Південний» з чипом і безконтактною технологією оплат.

«Ми бачимо, що довіра до банківського сектора поступово зростає. Наприклад, у нашому банку кошти фізичних осіб у минулому році зросли на 1,5 млрд грн. Кошти повинні працювати та приносити прибуток. Головними критеріями при обранні банку для українців залишаються надійність банківської установи та розмір ставки. В нашій акційній програмі при стабільній надійності нашої фінансової установи ми пропонуємо клієнтам дійсно високі ставки», – зазначив директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний» Артем Семейнов.

Оформити вклад можна в будь-якому відділенні банку. Детальну інформацію про весняну депозитну акцію можна дізнатися на сайті банку за посиланням, а також за телефоном Контакт-центру банку «Південний»: 8 000 307030 (або у менеджерів у відділенні банку).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися