Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 березня 2018, 12:02

РА «Стандарт-Рейтинг» учергове підтвердило усі рейтинги Райффайзен Банку Аваль

Рейтинговий комітет Рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» 12 березня ухвалив рішення про оновлення рейтингів Райффайзен Банк Аваль. Усі рейтинги банку, як і в попередні періоди, підтверджено на високому рівні.

Згідно з офіційним повідомленням РА «Стандарт-Рейтинг», довгостроковий кредитний рейтинг Райффайзен Банку Аваль за національною шкалою оновлено на рівні uaAAА, що підтверджує найвищу кредитоспроможність банку порівняно з іншими українськими позичальниками чи борговими інструментами.

Короткостроковий кредитний рейтинг банку оновлено за національною шкалою на рівні uaK1, що також свідчить про високу кредитоспроможність.

Рейтинг депозитів Райффайзен Банку Аваль підтверджений на рівні ua1 за шкалою РА «Стандарт-Рейтинг».

Рішення про оновлення рейтингів агентство ухвалювало, взявши до уваги аналіз результатів роботи банку за 12 місяців 2017 року, а також його особливої та регулярної інформації як емітента цінних паперів.

У своєму повідомленні РА «Стандарт-Рейтинг» відзначило, що балансові показники Райффайзен Банку Аваль продемонстрували зростаючий тренд, банк продовжує нарощувати обсяги бізнесу, а нормативи капіталу відповідають усім вимогам НБУ. Агентство також вказує, що станом на 1 січня 2018 року банк був дуже добре забезпечений регулятивним капіталом, мав гарні значення нормативів ліквідності. При цьому агентство зауважує, що наявність акціонерів, які можуть надати високий рівень зовнішньої підтримки, позитивно впливає на кредитний рейтинг Райффайзен Банку Аваль за національною шкалою.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися