Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 лютого 2018, 10:55

Pegasus Airlines змінюють правила провезення ручної поклажі

В Pegasus Airlines оголосили про зміну з 1 березня правил проведення ручної поклажі і часу закінчення реєстрації на рейси.

В Pegasus Airlines оголосили про зміну з 1 березня правил проведення ручної поклажі і часу закінчення реєстрації на рейси.
Pegasus Airlines змінюють правила провезення ручної поклажі/Фото: cfts.org.ua

Про це повідомляє avianews.com.

Зараз авіакомпанія дозволяє брати в салон літака один основний предмет з габаритами до 55х40х20 см і вагою до 8 кг, а також невелику ручну сумку, пальто, пакет з товарами Duty Free, парасольку, дитяче ліжечко або коляску, фотоапарат або телескоп, книги і журнали для читання в польоті, інвалідне крісло і ноутбук.

Після вступу в силу нових правил пасажири зможуть проносити в салон тільки один основний предмет, а також невелику сумку.

У разі, якщо пасажир буде нести з собою більше двох предметів ручної поклажі, зайві речі будуть у нього вилучено біля виходу на посадку або в салоні літака і розміщені в багажному відсіку.

Такі нововведення в Pegasus Airlines пояснили бажанням зробити процес посадки в літак «простішим і швидшим».

Також з 1 березня вводяться нові тимчасові терміни закінчення реєстрації на рейси.

Стійки в аеропорту будуть закриватися за 45 хвилин до вильоту для внутрішніх рейсів і за 1 годину до вильоту для міжнародних рейсів.

Поки що правила перевізника мають на увазі, що реєстрація в аеропортах закінчується за 30 хвилин для внутрішніх напрямків і за 45 хвилин до вильоту для міжнародних рейсів.

Нагадаємо, Pegasus літає в п'ять українських аеропортів: Київ-Жуляни, Львів, Одеса, Запоріжжя та Харків.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися