Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 лютого 2018, 16:10

Настрої інвесторів Німеччини погіршились в лютому

Настрої серед німецьких інвесторів погіршилися менше, ніж прогнозувалося, в лютому, повідомляє експерт компанії Weltrade. Однак очікується, що економіка покращиться в найближчі шість місяців, опитування показало у вівторок. Це відображає загальний оптимістичний прогноз для найбільшої економіки Європи.

Дослідницький інститут ZEW в Мангеймі заявив у вівторок, що щомісячний індекс економічних настроїв в Німеччині впав до 17.8 в цьому місяці з 20.4 у січні. Це у порівнянні з прогнозом економістів в опитуванні Reuters в 16.

Окремий показник, що відслідковує оцінку інвесторами поточних економічних умов, знизився до 92.3 з 95.2 минулого місяця — максимум з часів початку ведення статистики в 1991 році. Консенсус-прогноз в опитуванні Reuters склав 93.9.

«Останні результати опитування продовжують демонструвати позитивні перспективи для економіки Німеччини», — зазначив дослідник ZEW Ахім Вамбах, додавши, що оцінка нинішніх умов все ще перебуває на дуже високому рівні.

Ласкаво просимо в службу підтримки клієнтівWeltrade. Фахівці компанії нададуть відповіді в повному обсязі на ваші запитання і знайдуть вихід з практично будь-якої ситуації, що склалася.

За матеріалами Weltrade

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися