Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 лютого 2018, 14:38

Як взяти кредит без довідки про доходи

Іноді якась непередбачена ситуація вимагає термінового вкладення певної суми грошей. І виходів з цієї ситуації існує декілька: зайняти у знайомих або друзів, а за відсутністю таких, звернутися в банк. Він охоче видасть необхідний кредит, якщо отримає задовільну відповідь за певними параметрами, і один з них — це підтвердження рівня доходів потенційного клієнта. Однак існує безліч ситуацій, коли при взятті кредиту, позичальник не може надати необхідної довідки. Наприклад така ситуація може виникнути, якщо клієнт працює неофіційно, або має декілька додаткових джерел доходу, яких буде достатньо для покриття боргу, але які не мають документального підтвердження (оренда житла, накопичення або ін.). У таких випадках на допомогу може прийти кредит без довідки про доходи.

Як його отримати? Банк може видати кредит без довідки, в разі, коли є поручитель, у якого є достатній рівень доходу, або коли у позичальника є власність, рухома або нерухома, вартість якої зможе покрити заборгованість. Ці випадки є навіть більш надійними для банку, ніж рівень заробітку клієнта.

Коли надати такі гарантії немає можливості, то можна звернутися в компанії, які займаються позиками з підвищеним ризиком неповернення. Хоча ризик є, існує перелік банків, які займаються таким видом позик, з причини того, що велика частина клієнтів все ж повертають борг без прострочень і в повній мірі. Так само ризик, в таких випадках, компенсується великою процентною ставкою, і розмір видаваної суми є незначним.

Так само можна звернутися в фінансові та кредитні організації, в яких можна оформити кредит, маючи при собі лише паспорт та ідентифікаційний код. Такий варіант є найпростішим, в зв'язку з тим, що не потрібний великий перелік документів, на відміну від банку, і оформлення відбувається за короткий проміжок часу. Клієнту за краще трохи переплатити більш високий відсоток ставки, але отримати кошти готівкою швидко і легко, найчастіше протягом 20 хвилин після оформлення, або навіть онлайн, замість передбачуваних кількох днів і довгого очікування. Цей варіант є ідеальним, якщо терміново необхідна певна сума в борг.

Висновки:

Узагальнюючи і підводячи підсумок усього сказаного вище, варто зазначити, що подібні кредити, в яких не потрібна довідка про доходи, можна оформити у великій кількості організацій, хоч і не в кожній. Так само сума, яку можна оформити, зазвичай невелика, але в той же час, кредит оформляється швидко, і без особливих зусиль, що робить такий вид кредитів одним з найбільш зручних для позичальників. Не забуваючи про недоліки (висока процентна ставка, достатня обмеженість подібної послуги, і лімітований розмір кредиту), клієнт має можливість підібрати прийнятну для нього фінансову організацію (наприклад, Ультракеш), і взяти необхідний кредит на зручних для нього умовах.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися