Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 лютого 2018, 15:50

Ощадбанк першим з банків пропонує придбавати електронний поліс «Автоцивілка»

Починаючи з 7 лютого автовласники можуть оформити електронний поліс «Автоцивілка» в будь-якому відділенні Ощадбанку. Електронний поліс оформлюється за допомогою сучасного сервісу, що об’єднує Ощадбанк, страхові компанії та МТСБУ. Електронний поліс можна зберігати у смартфоні та роздруковувати.

Ощадбанк впевнено зберігає лідерство серед банків України за кількістю реалізованих договорів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. У 2017 році Ощадбанк реалізував 130 тисяч таких полісів.

«Впевнена, що електронний поліс «Автоцивілка» буде затребуваним серед наших клієнтів, які вже звикли до придбання онлайн електронних авіа- та залізничних квитків, квитків на концерти й інші заходи. Відтепер немає потреби мати при собі бланк полісу, який може зіпсуватись або загубитись. Від сьогодні ваш договір автоцивілки – у вашому смартфоні, а чинність полісу представники поліції перевірятимуть на сайті МТСБУ. Тож разом рухаємось до безпаперового майбутнього», – зазначає директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова.

7 лютого 2018 року набуло чинності розпорядження Нацкомфінпослуг, яким страховим компаніям дозволили укладати договори автострахування через Інтернет.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися