Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 лютого 2018, 11:15

Відпочивати з Банком Кредит Дніпро просто: у 2017 році фінустанова оплатила клієнтам авіаперельоти, відвідування ресторанів, оренду авто й готелів на суму близько 7 млн грн

У 2017 році учасники програми лояльності «Політаємо зі смаком» Банку Кредит Дніпро накопичили 12,7 млн бонусних балів, здійснивши майже 1,6 млн безготівкових транзакцій. Упродовж року власники преміальних карт банку обміняли свої бонуси на купівлю авіаквитків на суму 4,2 млн грн, відвідали кафе і ресторани за рахунок фінустанови на суму 1,7 млн грн, а також оплатили проживання в готелях усього світу й оренду авто на суму майже 1 млн грн. Загальна сума оплачених бонусів склала 6,9 млн грн.

«За минулий рік ми збільшили торговельний оборот за преміальними картками на 47%. Зростання обсягів і частки безготівкових платежів на ринку – одне зі стратегічних завдань, які стоять перед банківською спільнотою, – говорить Андрій Мойсєєнко, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. – З активним розвитком технологій платіжна культура сashless стає все популярнішою. Вона вигідна державі й банкам, дозволяючи економити значні кошти на емісії, інкасації та утилізації банкнот, а також корисна економіці й суспільству, сприяючи поліпшенню контролю за проведеними транзакціями й ефективній боротьбі з тіньовою економікою. Сьогодні в Україні безготівковим шляхом здійснюється майже 40% платежів, і потенціал для подальшого зростання дуже високий з огляду на зміну державного регулювання, розширення платіжної інфраструктури та зростання фінансової грамотності населення».

Банкір зазначив, що мотиваційні програми банків сприяють залученню українців до сashless-культури. Зважаючи на відгуки учасників програми лояльності «Політаємо зі смаком», бонуси, які надає їм банк, стали серйозним стимулом зробити мінімальною кількість своїх грошових операцій із готівкою. Сьогодні найпопулярнішим у преміальних клієнтів є обмін бонусів на оплату рахунків у кафе і ресторанах – цю опцію обрали 61% клієнтів, в авіаподорож за рахунок бонусних балів вирушили 32% учасників програми лояльності. Розширення спектру привілеїв новою бонусною категорією «Готелі/Авто» також припало до смаку клієнтам банку, про що свідчать майже 1 млн грн виплачених відшкодувань.

Нагадаємо, що конвертація бонусів за програмою «Політаємо зі смаком» здійснюється так: 1 бал обмінюється на 1,5 грн для оплати авіаквитків, на 1 грн для оплати номерів у готелях і оренди автомобілів або на 0,5 грн для оплати рахунків у кафе, барах і ресторанах. Більш детально ознайомитися з умовами програми, а також оцінити за допомогою спеціального калькулятора свої накопичені можливості для проведення за рахунок банку дозвілля можна за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися