Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 січня 2018, 8:02

Приватбанк реформує свою мережу

У 2018 році Приватбанк планує збільшити мережу повнофункціональних універсальних відділень і зменшити кількість малоефективних міні-відділень.

У 2018 році Приватбанк планує збільшити мережу повнофункціональних універсальних відділень і зменшити кількість малоефективних міні-відділень.
Приватбанк реформує свою мережу/Фото: strana.ua

Про це повідомляє FinClub.

За словами в. о. глави банку Галини Пахачук, програмою розвитку мережі обслуговування Приватбанку заплановано відкриття протягом року 49 нових універсальних відділень і оптимізація 201 міні- і мікровідділень з невеликою чисельністю персоналу.

Крім того, 73 відділення Приватбанку «переїдуть» в більш зручне для клієнтів розташування і зможуть надавати повний комплекс банківських послуг фізичним і юридичним особам.

«Ми прагнемо до того, щоб до кінця року більше 80% наших відділень стали повнофункціональними, могли обслуговувати як фізичних осіб, так і малий бізнес і корпоративних клієнтів», — зазначила Галина Пахачук.

Оновлена ​​мережу відділень Приватбанку, згідно з програмою розвитку, до кінця 2018 року нараховуватиме 2 061 філію і відділення. Також банк планує протягом року збільшити мережу банкоматів на 3% — до 7 795, а мережа торгових POS-терміналів виросте на 13% — до 170 тис.

Коментарі - 3

+
0
Cez
Cez
30 січня 2018, 11:58
#
Каков смысл сейчас увеличивать сеть банкоматов?
+
0
olekstvorog32
olekstvorog32
30 січня 2018, 12:09
#
Так, а чего ж не увеличивать?! Держава гроши заливает, вот и пользуются
+
0
Jack Tomphson
Jack Tomphson
30 січня 2018, 12:11
#
Какую-то часть переводят из хуторского ОщадБанка… но в целом никто ничего не увеличивает, это замануха для оправданий сокращений персонала, в стиле: «Мы не только оптимизируемся, но и в удобные места переезжаем».
Банк становится хуже и это заметно уже за 1 год. При чём в ситуациях когда держава входит в собстенность, было бы лучше ничего не делать, а они вдруг уже начинают «реформировать»… это, кстати, стало любимым словом рядового украинского чиновника, который в любой другой сфере, кроме державной, нигде не смог бы найти работу.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися