Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 січня 2018, 12:05

ПУМБ завершив повноцінну інтеграцію з платіжним сервісом Android Pay, запустивши безконтактні оплати для карток VISA

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) став першим банком з приватним українським капіталом, який повноцінно інтегрувався з платіжним сервісом Android Pay, запустивши безконтактні платежі для карток VISA. З 9 січня 2018 року всі власники платіжних карток VISA від ПУМБ зможуть приєднатися до міжнародних стандартів і здійснювати безконтактні оплати за допомогою смартфонів на ОС Android.

«ПУМБ — перший банк з приватним українським капіталом, який надає можливість безконтактних платежів власникам карток двох глобальних платіжних систем — VISA і Masterсard. Повноцінна інтеграція з Android Pay — це стратегічно важливий проект для банку, спрямований на підвищення якості і зручності сервісу», — коментує Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Нагадаємо, що 12 грудня 2017 року ПУМБ провів інтеграцію з сервісом Android Pay для платіжних карток Masterсard.

Щоб скористатися системою електронних платежів Android Pay, власникам смартфонів, що працюють на базі ОС Android 4.4 і вище з підтримкою технології NFC, необхідно встановити безкоштовний додаток Android Pay в магазині Google Play Market. У додатку потрібно ввести дані своєї платіжної картки VISA або Masterсard від ПУМБ. Після цього можна здійснювати швидкі оплати на безконтактних POS-терміналах в торгових мережах. Для цього потрібно лише розблокувати мобільний пристрій і піднести його до безконтактного терміналу на касі.

Україна стала 15-ю країною світу, в якій компанія Google запустила свій платіжний сервіс Android Pay.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися