Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 січня 2018, 18:50

Банк «Південний» продовжив акцію з оплати комунальних платежів без комісії

Фінансова установа продовжує акційний тариф «0» з оплати комунальних платежів, послуг мобільних операторів та інтернет-послуг до 1 березня 2018 року. Клієнти банку «Південний» продовжать без комісії швидко та комфортно оплачувати комунальні послуги, доступ до інтернету, поповнювати рахунок мобільного телефону, здійснювати платежі за кабельне ТБ через інтернет-банкінг MyBank у розділі «Оплата рахунків».

Інтернет-банкінг MyBank – система дистанційного обслуговування клієнтів – фізичних осіб, яка дає можливість управляти фінансами, користуватися послугами банку в режимі онлайн і бути завжди на зв’язку з ним. MyBank дозволяє управляти поточними картковими, депозитними і кредитними рахунками, формувати виписки за рахунками та перевіряти залишки за платіжними картками. Також система дає можливість здійснювати платежі між своїми рахунками, всередині банку і по Україні, створювати і використовувати шаблони платежів, здійснювати моментальні перекази з картки на картку, перекази коштів з основного рахунку картки на ощадний (та у зворотному напрямку).

В інтернет-банкінгу можна переглядати актуальний курс валют, швидко знайти на мапі найближче відділення банку або банкомат, а також дізнатися останні новини фінансової установи. MyBank забезпечує високий рівень безпеки коштів і розрахунків, заощаджує час клієнта та робить обслуговування комфортним і доступним у будь-якому куточку світу в будь-який час.

Нагадаємо, що зареєструватися в MyBank можна на сторінці банку за посиланням, а завантажити застосунок на свій мобільний телефон можна в App Store або Google Play.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися