Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 грудня 2017, 18:10

Юнекс Банк взяв участь в громадському проекті «Подаруй дитині мрію»

У жовтні 2017 року громадський проект «Подаруй дитині мрію» почав збір коштів на облаштування сенсорної кімнати у столичній санаторній школі-інтернаті №21 для дітей із психоневрологічними вадами, де навчаються понад 150 учнів. Сенсорна кімната необхідна для релаксації та соціалізації особливих дітей. У європейських країнах такі кімнати – звичайна річ, але для українських спеціалізованих закладів це мрія, адже коштує облаштування подібної кімнати приблизно 200 тис. грн.

Завдяки участі небайдужих людей та компаній, серед яких і наш Юнекс Банк, 19 грудня 2017 — на День Святого Миколая — відбулося офіційне відкриття дитячої сенсорної кімнати. Відтепер, завдяки спеціальному обладнанню, діти мають можливість відпочивати та спілкуватися, грати у розвиваючі, навчальні ігри.

Дякуємо громадському проекту «Подаруй дитині мрію» за ініціативність та надану нам можливість взяти участь у корисному проекті. Саме завдяки небайдужим волонтерам та колективу школи-інтернату № 21 життя дітей з особливими потребами стає щасливішим та здоровішим.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися