Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 грудня 2017, 16:15

Юнекс Банк відкрив своє перше відділення у м. Кременчук

Сьогодні, 19 грудня 2017 року, відбулося урочисте відкриття відділення Юнекс Банку у м. Кременчук Полтавської області. Мешканці та гості міста можуть скористатися широким спектром банківських послуг за адресою: вул. Соборна, 40/2, за робочим графіком:

  • Пн-Чт: 09:00-18:00 (касове обслуговування: 09:00-17:45)
  • Пт: 09:00-17:10 (касове обслуговування: 09:00-17:00)
  • Обідня перерва: 13:00-13:50

Юнекс Банк продовжує розвивати роздрібний напрямок та надає у своїх повнофункціональних відділеннях великий перелік послуг для юридичних і фізичних осіб: відкриття та ведення поточних рахунків, оформлення споживчих кредитів та платіжних карток, розміщення коштів на депозит, здійснення валютообмінних операцій і грошових переказів як по Україні, так і закордон, а також перекази готівки на будь-які картки банків України через касу відділення.

Крім того, у відділеннях можна придбати зливки та монети з банківських металів. Ця пропозиція особливо актуальна напередодні новорічних свят, адже монети стануть чудовим та оригінальним подарунком вашим друзям, колегам або партнерам.

Запрошуємо жителів і гостей міста Кременчук відвідати відділення банку та оцінити високу якість обслуговування в Юнекс Банку.

З адресами всіх відділень та банкоматів Юнекс Банку можна ознайомитися тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися