Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 грудня 2017, 17:20

Новорічна акція від Мегабанку: мешканці Полтави вручили золотий зливок

Мешканка Полтави отримала цінний приз від Мегабанку – 5-грамовий золотий зливок. Мегабанк підвів проміжні підсумки акції по депозитах для клієнтів-фізичних осіб і 13 грудня урочисто вручив щасливому переможцю перший приз.

Володарем золотого зливку стала мешканка міста Полтави, 1950 року народження. Нагадаємо, в акції беруть участь вклади «Строковий з правом поповнення» та «Строковий без права поповнення» з періодом розміщення від 3-х до 12-ти місяців в національній або іноземній валютах. Сума депозиту, необхідна для участі в акції, – від 5 000 гривень, або від 500 доларів, або від 500 євро. Призи розігруються серед вкладників, які розмістили депозит в період з 6 листопада по 28 грудня 2017 року.

За підсумками акції серед клієнтів банку будуть розіграні ще чотири золоті зливки, а також головний приз – незабутня туристична поїздка на двох до Праги (Чехія). Клієнти, які її виграють, зможуть зупиниться в готелі Ariston & Ariston Patio Hotel і зустріти Новий рік в одній з найкрасивіших столиць Європи.

Перелік депозитів Мегабанку та умови розміщення можна подивитись тут.

Нагадаємо, що відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 29 червня 2017 р. №2781, Мегабанк включено до переліку банків-агентів фонду.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися