Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 грудня 2017, 13:59

Українська Швейцарія в Карпатах: де відпочити взимку

Зручне розташування, невисокі ціни та хороший сервіс роблять українські Карпати все більш популярними серед любителів зимового відпочинку з України та з-за кордону.

В наймальовничіших місцях можна легко доторкнутися до живої природи Карпат: пройтися засніженими стежками, прогулятися казковим зимовим лісом, а також спостерігати за тим, як лісові жителі, наприклад олені, переходять річку.

Одним з таких місць у Львівській області є готельно-відпочинковий комплекс «Осоння Карпати». Він знаходиться всього в шести кілометрах від відомого місця оздоровлення – Східниці. Унікальність цього комплексу у його розташуванні на березі річки Стрий, звідки око милує неймовірний гірський краєвид.

«Осоння» також знаходиться на території національного парку «Сколівські бескиди». Це один із тих регіонів українських Карпат, де ідеально поєднуються спокій природи та цікавинки, які здивують кожного.

Місцева річка Кам’янка, наприклад, прикрашає пейзажі порогами й каскадами. Найцікавіший з них — Кам’янецький водоспад, поряд з яким є незвичайне озеро Журавлине, знане серед місцевих як Мертве. Зрештою, ніхто не залишиться байдужим до цього регіону після візиту в одну з найцікавіших середньовічних оборонних споруд Східної Європи — наскельну фортецю Тустань.

Коли ви потрапляєте на територію готелю, то перше, що побачите – віддзеркалення гір в озері з кришталево чистою джерельною водою. До речі, влітку це ідеальний варіант охолодитися під час спекотного дня.

Сам готель налічує 28 номерів та 9 будиночків різних категорій, виконаних з натурального дерева в еко-стилі. З усіх номерів відкривається неймовірний вид на гори та озеро. Ви завжди зможете спостерігати неповторний захід чи схід сонця.

Тут є все необхідне для безтурботного і комфортного відпочинку. Номери також облаштовані сучасними телевізором, душовою кабіною, біде, забезпечені тапочками, феном і безкоштовними туалетно-косметичними засобами. Крім того, на усій території доступний безкоштовний Wi-Fi.

Якщо Ви ще не знаєте, де провести Новий рік та Різдвяні свята, готельно-відпочинковий комплекс «Осоння Карпати» — ідеальне місце для незабутнього часу. В цей час ви зможете побачити народні традиції, скуштувати дванадцять основних страв різдвяного столу, головною з яких є кутя, почути різдвяну коляду, подивитись на колоритний вертеп в автентичній обробці місцевих жителів. Саме в цій місцевості, на висоті 500 м над рівнем моря, можна сповна насолодитися зеленим туризмом.

Крім того, тут наші гості зможуть зустріти світанок високо в горах, відпочивати з вудкою біля тихого озера, відвідати справжню баню та чан, відчути неквапне життя сільської місцевості. Після такого відпочинку обов'язково прибавляються сили, покращується настрій та стан здоров'я.

Завітайте, щоб переконатися на собі!

Місця на Новий рік і Різдво ще є.

Забронювати номер в готелі «Осоння Карпати».

Коментарі - 4

+
+10
Mit Mitke
Mit Mitke
14 грудня 2017, 16:31
#
Спасибо конечно, но за ту же стоимость лучше куда-нибудь в ЕС поехать.
+
0
inlog
inlog
14 грудня 2017, 20:06
#
А как же посмотреть на местных жителей ОЛЕНЕЙ, которые переходят реку!
+
0
inlog
inlog
15 грудня 2017, 15:45
#
Уже исправили местных жителей на лесных
+
0
Terra123
Terra123
5 лютого 2020, 18:09
#
Приехали с подругой и ребёнком на отдых в период с 2.02 на пару дней.. Территория красивая, в номерах чисто! Откровением становится персонал и правила комплекса! Если потерять карту на полотенце - штраф 500 грн, если взять с собой воду в стекле в зону с бассейном - бежит охрана ? при этом возле бассейна днём с огнём не сыщешь кулер или где купить воду или хотяб пластиковый стакан ☝?☝?☝? чтоб налить ребёнку воды ! Если , не дай Бог, достанешь из сумки в ресторане шоколадку - штраф 500 грн (при этом в радиусе 3 км тут нет даже малюсенького магазина) .. короче : шаг - расстрел ?? Гестапо отдыхает! Отель работает на завтраках. Тут тоже сюрприз ? если в отеле заселение меньше 20 человек , то шведский стол отменяется ( и конечно же, об этом при заселении, когда платишь 100$ в сутки , молчат). На общем столе стоит пиала с творогом , маленькая тарелка сыра , нарезки помидор и огурцов .. все ! К столу подходит перепуганный официант и ВНИМАНИЕ! ?? ты не можешь заказать и омлет и сырники на завтрак! Можно только что-то одно ( наверное , чтоб не объесть руководство отеля). Когда наш ребёнок объясняла официанту, что она хочет и омлет и блины , ему настоятельно отвечали , «шо тааак нэээ можнаа!!» В общем , Красоту этого отеля ПОЛНОСТЬЮ и бесповоротно портит персонал и обслуживание ! Сюда возвращаться не хочется! НЕ РЕКОМЕНДУЮ ! Испортите себе настроение и отдых !!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися