Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 грудня 2017, 17:50

Мегабанк увійшов до п'ятірки кращих банків для вкладників

Мегабанк увійшов в топ-5 кращих банків для вкладників. Такими є результати опитування, проведеного діловим порталом «Мінфін» серед читачів.

Мегабанк посів у цьому рейтингу п'яте місце. Крім того, до п'ятірки також увійшли «Приватбанк», «Ощадбанк» і «Райффайзенбанк Аваль». Всього в рейтингу зібраний 31 банк.

В рамках опитування респондентам поставили запитання, якому з банків вони готові довірити понад 200 тисяч гривень, тобто суму, яка більше гарантованої Фондом державного гарантування вкладів фізичних осіб. В опитуванні взяли участь понад 1780 респондентів.

Опитування показало, що незважаючи на зниження ставок і високу інфляцію, більше 40% вкладників бачить в банківських депозитах джерело додаткового заробітку. Практично половина респондентів постійно зберігає гроші на банківських депозитах, ще більше третини – оформляє вклади періодично. У другому кварталі «постійних» вкладників було більше – 56%, а «тимчасових» навпаки менше – 29,7%.

Нагадаємо, раніше Мінфін опублікував рейтинг найбільш стійких банків за підсумками липня-вересня 2017 року. У цьому рейтингу Мегабанк піднявся на дві позиції і увійшов до двадцятки найбільш стійких банків України.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися