Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 листопада 2017, 11:31

ОТП Банк видав «теплих» кредитів за програмою IQ energy на майже 160 мільйонів гривень

Виконуючи свої попередні заяви, ОТП Банк продовжує активну діяльність з кредитування на купівлю енергоефективного обладнання за програмою IQ energy від ЄБРР. Так, станом на 21 листопада 2017 року загальна сума виданих ОТП Банком кредитів перевищила 157 млн грн, у той час як загалом з моменту запуску програми банки-партнери профінансували населення на 306 млн грн (частка ОТП Банку за сумою виданих кредитів склала 51%!).

Загалом, з моменту запуску програми IQ energy від ЄБРР кредитними коштами від ОТП Банку на утеплення і підвищення енергозбереження у власних оселях скористалися майже 5 тисяч українців.

Зі свого боку, як партнер програми IQ energy, ОТП Банк пропонує найширший перелік кредитних опцій, зокрема: кредити в точках продажу, кредити готівкою, кредитні картки (з безвідсотковим пільговим періодом до 55 днів), кредит під заставу депозиту, заявки на кредити в Інтернет-магазинах. Банк постійно працює над розширення кількості брендових партнерів, яка вже сягнула 500 (Veka, Wizard, Caparol, Mitsubishi Electric тощо), а запроваджена спрощена процедура оформлення кредиту (зокрема, кредиту на товар у точці продажу) дає можливість клієнту отримати рішення про видачу вже за 15 хвилин з моменту подачі заявки.

«Сума виданих кредитів за програмою IQ energy вже свідчить про певний тренд. Тисячі українців вже усвідомили необхідність підвищення енергоефективності своїх домогосподарств і скористалися можливістю реалізувати цю потребу за рахунок грантової європейської програми з використанням кредитних коштів від ОТП Банку. Маю надію, що програма IQ energy – і загалом енергоефективне мислення як тренд! – набиратиме більших обертів, отримає більший попит серед населення і буде структурним елементом розвитку українського суспільства і національної економіки», – відзначив Володимир Мудрий, член правління ОТП Банку, який очолює роздрібний бізнес.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
сторінку переглядає 1 незареєстрований відвідувач.