Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 листопада 2017, 15:55

Розраховуйтеся карткою Visa від Піреус Банку та вигравайте поїздку на Зимові Олімпійські ігри

Акція діє з 15 листопада 2017 по 15 січня 2018.

Власники карток Visa Піреус Банку отримали можливість виграти одну із трьох поїздок на двох на Зимові Олімпійські ігри-2018 у Пхенчхан (Південна Корея) від Visa Int., розраховуючись за допомогою карток за товари та послуги.

Згідно з умовами акції, кожна поїздка включає у себе – два перельоти Київ-Сеул-Київ, проживання 5 днів (4 ночі) у готелі категорії Delux на двох на базі сніданків, 2 квитки на заходи Олімпійських ігор, трансфери, підтримку та ін.

Також держателі карток Visa Піреус Банку мають можливість виграти один із 150 сертифікатів на 2000 грн кожний на спортивні товари у мережі магазинів Megastore (megastore.ua).

Для того, щоб взяти участь у розіграшах, держателі карток Visa Піреус Банку повинні у період дії акції розрахуватися карткою, зберегти чек та зареєструвати його на реєстраційній сторінці сайту visa.com.ua. У розіграші поїздок на Олімпійські ігри візьмуть участь усі оплати, зареєстровані до 20.12.17 р., у розіграші сертифікатів – до 15.01.18 р. Розіграші відбудуться 22.12.17 р. та 22.01.18 р. відповідно.

«Піреус Банк – постійний партнер Visa і підтримує всі акції компанії, а наші клієнти мають змогу виграти чудові призи. Так, нещодавно наш клієнт виграв автомобіль. Тож, бажаємо удачі всім нашим клієнтам у виграші поїздки на Зимові Олімпійські ігри», — прокоментувала керівник карткового бізнесу Піреус Банку Олена Горлушко.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися