Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 листопада 2017, 16:20

Новий тренд — моментальні кредити

Топ менеджери провідних банків в Україні відзначають, що 2017 рік відкрив для широкого кола споживачів нові преференції з можливістю взяти кредити онлайн ка картку. Маркетологи кажуть про помітне зростання споживчого кредитування, чому сприяли запроваджені нові кредитні програми. Так, сьогодні клієнт банку може оформити кредит в режимі онлайн.

Однак насправді отримати позику через інтернет, без відвідування фізичного відділення банку, не вдасться в 4-х з 5-ти випадків. Хтось не наважиться на цей крок, побоюючись шахрайства в мережі, хтось не може викроїти півгодини вільного часу, щоб розібратися в нюансах кредитування, ну а решта потенційних позичальників отримають відмову: каменем спотикання стануть непогашені борги і відсутність необхідних документів.

Невже можливість кредитуватися через інтернет — всього лише розкручена рекламна «фішка», нездійсненна в реальності? Якщо ви вирішили скористатися послугами банку, то, швидше за все, так. Доведеться підписати договір про кредитування, а для цього вам все ж потрібно бути присутнім в офісі установи. Єдиним оптимальним варіантом вирішення проблеми стане звернення в компанію, яка надає послуги мікрокредитування. Таких організацій сьогодні налічується понад 120, і їх кількість постійно збільшується.

Причини популярності мікрокредиту

Відмінною рисою мікропозик є його невеликий розмір, а також нетривалий термін користування. Для подачі заявки достатньо надати мінімальний пакет документів, що включає, як правило, паспорт і ідентифікаційний код.

З кожним днем мікропозики стають все більш затребуваними: щодня тисячі українців звертаються в мікрофінансові організації з метою вирішити виникаючі фінансові питання. А зацікавленість позичальників у співпраці з МФО пояснюється зручною схемою видачі та повернення кредитних коштів.

  1. Отримати мікрокредит клієнт може, перебуваючи в будь-якій точці України. Для цього необхідний всього лише доступ до інтернету, і абсолютно неважливо, подаєте ви заявку з телефону або комп'ютера.
  2. Процедура оформлення кредиту — з моменту відправки до надходження коштів — займе від 10 до 40 хвилин вашого часу.
  3. Щоб кредитуватися, від вас буде потрібно мінімум документів — паспорт та ІПН. Ці дані стануть підтвердженням вашої особистості і фінансового становища.
  4. Позитивне рішення про кредитування приймається в 80-95% випадків всіх звернень. При розгляді заявки враховується правильність заповнення анкети і кредитна історія.
  5. Гроші перераховують на банківську карту позичальника.

Ще одна перевага мікропозик — можливість не тільки брати кредит віддалено, але і таким же чином погашати його — за допомогою терміналу, електронних грошей, а також через касу будь-якого банку.

Звернувшись в сервіс Ультракеш, ви зможете особисто оцінити переваги мікрокредиту і швидко вирішити фінансову проблему. Вибирайте перевірених — кредити в Ультракеш!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися