Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 листопада 2017, 14:40

Акції Facebook зросли на фоні сильного фінансового звіту

Нещодавно компанія Facebook довела, що має майбутнє, опублікувавши сильний квартальний звіт, який значно перевершив прогнози і очікування ринку. За повідомленням аналітичного відділу компанії Trade12, головним чинником квартального зростання став дивовижний стрибок рекламної виручки Facebook.

Генеральний директор Facebook Марк Цукерберг повідомив про свою пильну увагу до питань безпеки соціальної мережі. Це пов'язано з масовими фейковими новинами, особливо навколо останніх президентських виборів в США.

Квартальні результати FB

Найбільше зростання в минулому кварталі показала рекламна виручка, яка підскочила на 49% до 10.14$ млрд, в порівнянні з 6.8$ млрд за аналогічний період минулого року. Згідно з даними, кількість активних щоденних користувачів соц.мережі виросло на 16% до 1.37 млрд. чоловік.

Кількість щомісячних активних користувачів також виросла на 16%, досягнувши відмітки в 2.07 мільярда чоловік. Доходи від мобільної реклами, які складають 88% від загальної рекламної виручки компанії, виросли на 84%.

Марк Цукерберг сказав, «Наше суспільство продовжує рости і наш бізнес росте разом з ним. Але нічого не має значення, якщо наші сервіси використовуються не в цілях зближення людей. Ми з усією серйозністю відносимося до відвертання зловживань на наших платформах. Ми інвестуємо величезні кошти у безпеку, яка вплине на нашу прибутковість. Захист нашого суспільства набагато важливіше збільшення нашого прибутку».

Оновлення систем безпеки Facebook

На останніх судових слуханнях, віце президент і генеральний радник Facebook Колін Стретч сказав, «Сьогодні в нашій команді приблизно 10,000 чоловік працюють над питаннями безпеки. Ми продовжимо інвестувати у безпеку і подвоїмо цю суму до кінця 2018 року».

Щоб отримувати більше новин, підписуйтесь на Trade12. Компанія пропонує щоденні огляди Форекс, фондових ринків, сировинних товарів і економіки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися