Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 жовтня 2017, 18:32

Юнекс Банк запускає послугу прямої конвертації євро-долар США для фізичних осіб через каси банку

З листопада 2017 р. Юнекс Банк починає надавати фізичним особам послуги прямої конвертації євро-долар США та навпаки через каси банку з можливістю встановлення індивідуального курсу. При цьому конвертація можлива не тільки між цими двома валютами, але й між іншими валютними парами першої групи класифікатора НБУ.

Під час проведення конверсії жодних додаткових комісій не стягується, встановлюється тільки курс. Перевага такої послугу полягає у можливості обміняти одну іноземну валюту на іншу без застосування гривні та по гранично-низькому курсу.

Додатково Юнекс Банк дозволяє своїм клієнтам встановити індивідуальний крос-курс під таку операцію, що наближує банк до стандартів міжнародного ринку Форекс. Індивідуальний курс встановлюється при сумі операції від 5 000 доларів США в еквіваленті.

Якщо ви бажаєте скористатися послугою прямою конвертації євро-долар США (та навпаки) за індивідуальним курсом, звертайтеся до будь-якого відділення Юнекс Банк, попередивши менеджера про суму та бажану дату операції. За цих умов ваш курс буде максимально ринковим, виходячи з цін, що встановлює Форекс.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися