Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 жовтня 2017, 8:30

14 українських стартапів зі сфери Фінтех

1 листопада в Києві на конференції Fintech Ukraine 2017, інформаційним партнером якої виступає «Мінфін», відбудеться презентація 14 українських фінтех-стартапів, які сьогодні активно завойовують ринок.

Команди розкажуть про себе і продемонструють свої розробки широкому загалу. «Мінфін» публікує коротке біо про кожного з учасників конференції:

  1. MOCash – платформа, яка допомагає підприємцям і власникам бізнесу дистанційно отримувати позики без застави і поручительства, а жителям країни цілодобово і без вихідних інвестувати безпосередньо в український бізнес. Завдяки MOCash кожен офіційно зареєстрований підприємець може розповісти про свій бізнес і залучити інвесторів для його розвитку.
  2. PayCore.io – дозволяє налаштувати прийом і маршрутизацію платежів для онлайн-бізнесу. За допомогою алгоритмів PayCore.io компанії можуть істотно скорочувати витрати на проведення платежів, знижувати комісії для своїх клієнтів, ефективно працювати з онлайн-валютами і отримувати детальну аналітику про свої транзакції.
  3. Uplata – робить складні банківські продукти простими, доступними і зрозумілими масовому споживачеві. Завдання проекту створити по-справжньому небанківський сервіс, здатний повністю замінити банк у повсякденному житті громадян.
  4. Crypto Art – це криптовалютний інвестиційний фонд, який допомагає приватним інвесторам ефективно примножувати свої кошти на ринку криптовалюти і ICO з розумним ризиком.
  5. BNesis – вчить банківські системи «розмовляти» з іншими банками і платіжними системами, соціальними мережами та скоринговими рішеннями, підвищує точність оцінки кредитоспроможності позичальника до 10%. Це досягається за рахунок безлічі скорингових рішень, які працюють одночасно і аналізують дані з платіжних, банківських, e-сommerce систем і соціальних мереж позичальника.
  6. Creditor.AI – платформа купівлі/продажу відмовних кредитних заявок, де одні кредитні компанії можуть продавати свої відмовні заявки іншим компаніям, або навпаки. Рішення дозволяє оптимізувати маркетингові витрати, викликані в зв’язку з особливостями роботи моделі оцінки ризиків, а також мати можливість купувати вже верифіковані ліди у інших учасників за нижчими цінами, ніж в інших стандартних каналах залучення клієнтів.
  7. MTAX – сервіс мобільної онлайн бухгалтерії, який бере ведення бухгалтерії компанії повністю на себе, залишаючи за клієнтом функцію контролю. На стороні сервісу йде отримання і обробка документів, ведення бухгалтерського обліку, подання звітності до податкової та інші бухгалтерські операції.
  8. SDK.finance – це інтеграційна платформа різних сервісів, побудована на концепції «API first», призначена для побудови транзакційних продуктів, таких як: платіжні рішення, перекази та системи прийому платежів, обмін валют, електронні гроші, мобільні платежі, передплачені картки тощо.
  9. AIRouting – покликаний вирішувати проблему маршрутизації платежів з дебетових і кредитних карток до платіжного провайдера. Це рекомендаційний веб-сервіс, який на підставі історичної інформації та ідентифікаційного номера банку (перші шість цифр на картці) радить найбільш оптимальний варіант з точки зору очікуваної ймовірності прийняття платежу.
  10. Pangaea – це розподілена система для колективної роботи над груповими завданнями з безпечними прямими комунікаціями, різноманітними компонентами бізнес-логіки і персональною базою даних. Рішення дозволяє будувати робочу мережу для будь-якої цільової групи людей і використовувати бізнес-компоненти програми в групах без будь-яких посередників.
  11. FinScore – проводить експрес-аналіз фінансової стійкості контрагента, допомагає швидко прийняти рішення про те, як треба працювати з контрагентом з урахуванням фінансових ризиків. Він визначає її на підставі історичних значень ймовірності банкрутства підприємства на галузевих ринках. Відтепер будь-яка компанія України, використовуючи FinScore, має доступ до зручнішого фінансового аналізу.
  12. Ustarter – це майданчик для здійснення прямих інвестицій в проекти реального сектора економіки, такі як виробничі підприємства, діючий бізнес, стартапи та нерухомість. Ustarter дозволяє компаніям залучати фінансування безпосередньо від зареєстрованих на майданчику приватних інвесторів. Самі інвестори отримують можливість вкласти гроші в діючий бізнес, який пройшов комплексний фінансовий аналіз.
  13. ОneKarma – платформа для аналізу клієнтських транзакцій. OneKarma визначає наміри клієнта здійснювати покупки, виходячи з його транзакційної історії та історій схожих клієнтів.
  14. MOSST Payments об’єднує 3 продукти:
  • MOSST Грошові перекази – універсальний сервіс переказу грошей. Унікальний мобільний додаток – вперше в Європі і СНД реалізований механізм аутентифікації користувача за біометрією обличчя (Face ID). Для здійснення грошового переказу клієнту достатньо знати лише номер мобільного телефону або email одержувача;
  • MOSST Cash – сервіс оплати онлайн платежів, переказів або рахунків в оффлайн касах торгових точок за допомогою штрих-кодів, які клієнти створюють заздалегідь в web/mobile додатках;
  • MOSST Reader – рішення, що включає mPOS термінал – перетворює будь-який Android/iOS смартфон або планшет в касове робоче місце, з можливістю прийому оплат усіх карток VISA, MASTERCARD, а також портал для управлінської аналітики продажів SME бізнесу.

Захід пройде 1 листопада в клубі «Атлас», за адресою Київ, вул. Січових Стрільців 37-41. Останній день реєстрації - https://www.bank-online.com.ua/fintech2017/.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися