Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 жовтня 2017, 10:06

ФГВФО відкрив список нерухомості, яку здаватиме в оренду

ФГВФО оприлюднено перелік нерухомості, що може бути надано в оренду (житлові та нежитлові приміщення, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків).

Фондом гарантування вкладів фізичних осіб оприлюднено перелік нерухомості, що може бути надано в оренду (житлові та нежитлові приміщення, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків).
ФГВФО відкрив список нерухомості, яку здаватиме в оренду/Фото: hyser.com.ua

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

«Перелік об’єктів розміщений на офіційному сайті Фонду в розділі «Оренда приміщень», в якому зазначено тип приміщення (квартира, паркомісце, торгівельні площі, майновий комплекс, складське приміщення і т.д.), орендодавець (власник), адреса, площа об’єкту», — йдеться у повідомленні Фонду.

Як зазначили у Фонді, у разі зацікавленості в оренді будь-якого з вказаних об’єктів, потенційному орендарю потрібно звернутися з пропозицією до банку у власності якого перебуває даний об’єкт, або надіслати заявку на електронну пошту. Надіслана потенційним орендарем заявка в подальшому буде направлена на уповноважену особу Фонду на ліквідацію чи тимчасову адміністрацію Банку.

Перелік об’єктів нерухомості, що може бути надана в оренду налічує більше 600 об’єктів у різних областях України.

Перелік нерухомості

Коментарі - 2

+
0
avantoffer
avantoffer
24 жовтня 2017, 11:41
#
Не выгодно продавать на открытых торгах, будут здавать в аренду за откаты по непрозрачных схемах

У разі зацікавленості в оренді зазначених приміщень ви можете направити заявку на електронну адресу
Обов`язково зазначивши в заявці адресу, площу, орієнтовні строки оренди та ціну оренди приміщення, а також контактні дані: прізвище, ім`я, мобільний телефон або електронну пошту.
+
0
Sergey Tyagunov
Sergey Tyagunov
24 жовтня 2017, 20:18
#
Цікаво.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися